09
Juli
2013

My Little Farmies – Deltag i konkurrencer og vind præmier

Vi har tre nye pointtavler til jer: Succes-samler, producent-pointtavle og avls-pointtavle
2013-07-09

Hvilken gårdejer har været flittigst til at dyrke kartofler i My Little Farmies? Det ser I nu i den nye producent-pointtavle. De flittigste producenter får oven i købet flotte præmier! Natten mellem søndag og mandag bliver pointtavlerne nulstillet og opgjort. Herefter er der statuer af guld, sølv og bronze til de 10 bedst placerede spillere. Med dem kan I lokke flere kunder til ved at placere dem på gården. Følgende statuer venter på jer som præmier:

1. Pladsen: en Guldstatue

2. til 4. Pladsen: en Sølvstatue

5. til 10. Pladsen en Bronzestatue

Alle ædelmetaller fås i hver af de pågældende kategorier. Har I allerede vundet en bronzestatue i  „Kartofler“, bliver denne erstattet af en sølvstatue, så snart I har vundet en sådan. Man kan altså maks. få 1 statue per kategori. Så snart I har vundet en guldstatue, kan I ikke længere deltage i konkurrencen i denne pågældende kategori. Betingelse for uddeling af præmierne hver uge er, at mindst 100 gårdejere hver har produceret mindst 1 styk af det pågældende produkt.

Avls-pointtavlen forløber helt på samme måde som med produkterne: Har man avlet flest dyr i den pågældende kategori, eks. køer, så får man en guldstatue af en ko. Til de andre i topti er præmierne de samme som ved produkt-konkurrencen. Også her finder den ugentlige opgørelse og præmieuddeling kun sted, hvis mindst 100 gårdejere har avlet mindst 1 hver af det pågældende dyr.

Til slut er der også den splinternye successamler-pointtavle. På den kan I se hvilken spiller der har spillet sig frem til de fleste præstationer.

De nye pointtavler finder I der hvor de hidtidige også var at finde. Hvis I ikke vil deltage i disse nye konkurrencer, kan I under spilleindstillingerne deaktivere optionen „deltag i udvidede pointtavler“.

Så er det bare om at få fat i statuerne! Bliv den bedste i hver kategori og løb med guldet i My Little Farmies!

 

Lad os starte!